Today.ua

“Держава у смартфоні“: ПриватБанк і Vodafone запустили нову послугу

ПриватБанк і Vodafone почли спільну роботу в рамках програми "Держава у смартфоні". У прес-службі мобільного оператора Vodafone повідомили, що нова послуга дозволить клієнтам обох компаній отримати спрощений доступ до державних сервісів.

Відзначається, що Приват24 отримав можливість пропонувати своїм клієнтам нові сервіси, для яких потрібна не лише ідентифікація особистості, але і кваліфікований електронний підпис (КЕП), а абоненти Vodafone зі своїм Mobile ID тепер зможуть користуватися всіма державними послугами і комерційними сервісами, де раніше ідентифікація відбувалася тільки за допомогою Bank ID ПриватБанку.

Для установки Mobile ID користувачам необхідно придбати sim-карту (обійдеться в 100 гривень) з підтримкою нової послуги і пройти процедуру реєстрації.

Підключення послуги КЕП строком на 1 рік – 150 гривень.

Абонентська плата — 15 гривень в місяць.

Раніше ПриватБанк зробив важливу заяву з приводу проблеми, яка виникла в українця в процесі покупки автомобіля у лізинг.

Нагадаємо, ПриватБанк вляпався у черговий гучний скандал. Незадоволений клієнт повідомив, що Приват24 ввів комісію за переказ грошей з картки без попереджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ