Today.ua

Депутат Дарт Вейдер вперше показав обличчя: як виглядає головний лиходій “Зоряних війн“

На сайті Центральної виборчої комісії опубліковано справжнє фото кандидата у депутати Дарта Вейдера, який балотується до Верховної Ради на виборчому окрузі №135 в Одесі. Нарешті виборці побачили, хто ховається за чорною маскою одіозного кандидата.

Як відомо, на публіці він з'являється виключно в костюмі і масці головного лиходія фантастичної кіноепопеї «Зоряні війни». Але напередодні цих виборів учасники громадського руху "Чесно" виступили з вимогою до ЦВК опублікувати фото усіх кандидатів, аби українці знали в обличчя «клонів».

Дарт Вейдер народився в Києві, де живе і працює на посаді директора ТОВ «Темний бік сили». Оприлюднене фото викликало активне обговорення цього образу кандидата. Розчарування зовнішнім виглядом і темним кольором його костюма винесло вердикт – "обличчям не вийшов, шолом героя значно вдаліше, ніж обличчя".

Крім Вейдера, на сайті Центрвиборчкому опубліковані вісім "родичів" президента Володимира Зеленського, а також Юрія Тимошенко, який скороченням імені до великої літери нагадує написанням Юлію Тимошенко (лідер «Батьківщини»).

Під час візиту Володимира Зеленського в Одесу Дарт Вейдер захотів взяти участь у пробіжці по узбережжю Чорного моря разом з президентом. Вейдер приїхав не місце передбачуваної зустрічі з Зеленським на забрендованому мікроавтобусі в компанії штурмовиків і Чубакки, однак президент так і не з'явився.

Кандидат у депутати заявив, що хоче запропонувати главі держави свої послуги в якості міністра оборони, бо «у нього великий досвід керівника і він знає, що треба робити на цій посаді».

Раніше Today.ua повідомляв, що починаючи з 2011 року, люди під ім'ям "Дарт Вейдер" регулярно балотувалися на виборах міських голів Одеси і Києва, а також парламентських виборах і виборах президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ