Today.ua

День подяки: 64-річна Мадонна показала всіх своїх шістьох дітей на одному фото

Мадонна рідко публікує фото зі своїми дітьми, адже їх у зірки шестеро, і всі мешкають окремо. Проте з нагоди Дня Подяки Мадонна влаштувала пишну вечірку у своєму будинку в Нью-Йорку, на яку з'їхалися всі чада поп-діви.

На сторінці в Instagram співачка розмістила фотографії, на яких зображені всі її шестеро дітей: біологічні – 26-річна Лурдес та 22-річний Рокко, а також прийомні – 16-річна Мерсі Джеймс, десятирічні близнюки Стелла та Естер та 17-річний Девід.

"За що вдячна..." - підписала фото з дітьми Мадонна.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Madonna (@madonna)

Зіркова мама, не змінюючи свого епатажного стилю, вбралася на День Подяки в ефектну чорну сукню з корсетом та напівпрозорою спідницею. Доповнили образ чорні мереживні рукавички, ботильйони на підборах, чорні панчохи та численні підвіски з ланцюгами на шиї та сережки-хрести. Свое руде волосся Мадонна уклала хвилями і знебарвила брови. У макіяжі акцент зроблено на коричневі губи.

Діти Мадонни під час вечірки пробували себе як діджеї за діджейським пультом. Потім сім'я повечеряла за сімейним столом. Вперше за довгий час Мадонна зустрілася зі своїм сином Рокко Річі, з яким Мадонна тривалий час була у сварці. Протягом багатьох років він жив з батьком, відомим режисером Гаєм Річі в Лондоні, і не спілкувався з матір'ю.

Раніше Мадонна в шкіряному корсеті та панчохах показала принади своєї фігури крупним планом і потрясла публіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ