Today.ua

Давид Арахамія погрожує скласти мандат

Давид Арахамія, лідер парламентської фракції партії «Слуга народу», погрожує скласти депутатські повноваження, якщо в законопроекті про ринок землі до другого читання не передбачать винесення питання продажу землі іноземцям на референдум. Про це стало відомо сьогодні, 13 листопада, у кулуарах Верховної Ради.

"Я їй (колезі по фракції Ірині Верещук. - Авт.) сказав: "Дивися, ось мій мандат, я ставлю мандат на стіл. Це моя обіцянка, якщо це не буде дотримано, якщо цього не трапиться, я йду з Верховної Ради, якщо ми не додамо цю поправку", – розповів Давид Арахамія.

Today.ua вже повідомляв, що Верховна Рада України 13 листопада прийняла в першому читанні законопроект №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Лідер фракції "Слуга народу" вважає, що сьогодні відбулася історична подія, яка дозволить українцям вільно розпоряджатися своєю землею.

А Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні був проголосований закон, який суперечить національним інтересам України. Тому парламентська фракція "Батьківщина" йде в опозицію.

Раніше очільник фракції “Слуга народу” Давид Арахамія розповів про бесіду, яку провів він та його однопартійці з колишнім представником президента України в Кабміні Андрієм Герусом після його бійки з Олегом Ляшком. Зокрема, Арахамія пожартував, що Геруса вирішили відправити на дзюдо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ