Today.ua

Даша Астаф'єва виставила сексуальне фото в одному боді і показала себе без макіяжу

Даша Астаф'єва просто обожнює інтригувати і чіпляти своїх підписників. Кожне фото у співачки виходить дуже сексуальним навіть тоді, коли всі частини її тіла прикриті. І в цей раз Астаф'єва вирішила спокусити своїх підписників трохи відвертим фото.

Співачка позує перед камерою в одному боді тілесного кольору. В очі відразу кидаються пишні груди зірки. Сексуальні знімки артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Даша Астаф'єва для нового способу вибрала облягаючий боді, який ефектно підкреслив всі форми співачки. Також Даша Астаф'єва зупинилася на природному макіяжі з ніжною помадою, на руках – світлий манікюр.

Користувачі мережі дивуються, як у неї так виходить: виставити не надто відверте фото, але воно все одно виходить дуже сексуальним. Просто Даша Астаф'єва на всіх фото виглядає заворожуюче, а її млосний погляд змушує швидше битися не одне чоловіче серце.

Пізніше Астаф'єва виставила ще воно фото в тому ж боді, але з іншого ракурсу. Фанати співачки зазначили, що її "диньки" виглядають дуже ефектно, а ще були й такі екземпляри, які заявили, що без одягу Даша Астаф'єва виглядає більш сексуальною.

Раніше українська співачка і акторка Даша Астаф'єва зізналася в одному з інтерв'ю, що хоче якнайшвидше створити свою сім'ю і заради цього готова покинути шоу-бізнес.

Також зовсім нещодавно Даша Астаф'єва у відвертій сукні підкорила своїх підписників. Фанати зірки настільки звикли до відвертих фото Астаф'євої, що здається, їх дуже важко здивувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ