Today.ua

Даша Астаф'єва демонструє свою сексуальність в екзотичній обстановці

Українська співачка і акторка Даша Астаф'єва поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram фотографіями з нової пікантної фотосесії на фоні екзотичної природи. Зйомки проходили в оранжереї ботанічного саду ім. Гришка.

Співачка позувала у бежевому боді з відвертим декольте, яке ідеально підкреслило її пишні груди. Плече і зону декольте прикрашали метелики. На співачці легкий макіяж і кучерява укладка. Її спокусливий погляд і загадковий образ не залишили байдужими шанувальників.

"Даша, ти супер!, "Ти як хранителька лісу", "Супер-співачка і супер-жінка", "Даша, це найкрасивіше ваше фото", "Ось так виглядають феї", "Мавка", "Прекрасна, впевнена, незалежна жінка", "Як завжди розкішно!", "Які очі!", - написали співачці в коментарях.

Нещодавно Даша Астаф'єва знялася в українській комедії "Продюсер", де разом з молодою співачкою Мішель Андраде виконала головну роль.

У центрі сюжету «Продюсер» — самовпевнений і самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив у голову. На неймовірні вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм і навіть ті, що вже виділені на наступний. Нарешті приходить час Х: нові зйомки починаються вже завтра, а платити за них нічим ... Продюсер повинен знайти купу грошей і власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. По дорозі його чекають дивовижні пригоди, кумедні ситуації і урок-другий від карми.

https://youtu.be/lg2XmsVhlhU

Today.ua повідомляв, що Оля Полякова розмістила у своєму Instagram інтригуюче фото з Дашею Астаф’євою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ