Today.ua

Супрун відреагувала на глузування Зеленського на свою адресу

Виконуюча обов'язки міністра охорони здоров'я Уляна Супрун прокоментувала висловлювання Володимира Зеленського в ефірі телеканалу "1+1 щодо своєї некомпетентності. Глава МОЗ сподівається, що президент змінить свою думку про неї після особистої розмови. Як відомо, Зеленський пожартував над Супрун, сказавши, що "українці по-різному до неї ставляться", і подякував Богові, що у нього самого інший лікар.

"Я ще не маю висновків, якою людиною або президентом є Зеленський. Він працює недовго. Ще рано робити висновки. Я сподіваюся, що він також не буде робити висновків, не поговоривши зі мною, не побачивши, яка наша робота", - сказала Супрун.

Також очільниця МОЗ сподівається, що Зеленський не буде називати її іменами, які є "образливими і непрофесійними". На її думку, через те, що Зеленський так пожартував про неї, "йому самому стало неприємно, і тому він так нервово засміявся".

Не секрет, що ряд політиків і чиновників, які критикують медичну реформу, раніше неодноразово публічно називали Уляну Супрун прізвиськом "Доктор Смерть". Вони стверджують, що саме через її реформу нібито помирають українці.

Today.ua повідомляв, що після парламентських виборів Уляна Супрун планує залишитися в Україні і готова співпрацювати з командою нової влади. Глава МОЗ висловила сподівання, що і надалі зможе допомагати здійснювати реформи у сфері медицини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ