Today.ua

Чубаров розповів, за кого буде голосувати

Глава меджлісу Рефат Чубаров опублікував у "Фейсбуці" документ, в якому йдеться про те, що меджліс кримськотатарського народу визначився зі своїм кандидатом на президентських виборах. Представники меджлісу вирішили висловити підтримку чинному главі держави Петру Порошенку.

"Найбільш значимий критерій в оцінці кандидатів у президенти - їх здатність мобілізувати українське суспільство для відсічі російської агресії і почати процес відновлення територіальної цілісності України в міжнародно визнаних кордонах, включаючи Автономну Республіку Крим і Севастополь", - йдеться в рішенні меджлісу.

Глава меджлісу Рефат Чубаров закликає громадян України, які проживають в окупованому Криму, взяти участь у виборах, приїхавши 31 березня проголосувати на материк.

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в інтерв'ю одному з телеканалів розповів, як в 2014 році, в перші дні окупації Криму, церкви Московського патріархату на території півострова видавали зброю бойовикам, які прибували з Росії.

Нагадаємо, командувач ООС Сергій Наєв повідомив, що військовослужбовці-учасники Операції об’єднаних сил (ООС) зможуть проголосувати на виборах президента України 31 березня, але тільки на виборчих дільницях. Пересувні урни для голосування спеціально привозити на передову не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ