Today.ua

Чотири трендові літні речі, які спотворюють фігуру і повнять

Стилісти розповіли, який сучасний трендовий одяг здатний візуально додати кілька зайвих кілограмів та обрізати зріст.

Часом ми самі собі створюємо проблеми, обираючи невдалий одяг. Бажаючи виглядати худіше або вище, робимо вибір на користь не тих речей. А щоб цього уникнути, треба знати, які сучасні речі у 2023 році не варті вашої уваги.

Чотири літні речі, які спотворюють фігуру і повнять

Джинси-скінні. Вузькі джинси, які щільно облягають ногу, наголошують на всіх недоліках. А якщо вони ще й виконані з тонкого матеріалу, то помітний буде кожен горбок, будь-яка нерівність. До того ж влітку у поєднанні з футболкою або топом образ у комбінації зі скінні буде застарілим. Багато дівчат впевнені, що якщо одяг щільно облягає, то тіло здаватиметься худішим, але виходить навпаки. На зміну краще взяти прямі чи широкі джинси, а ще краще штани з льону.

Тонкий трикотажний костюм (спідниця та топ, шорти-труси та топ) зараз знаходиться на піку популярності, але це не означає, що його слід купувати. Справа в тому, що тонкий трикотаж підкреслить усі недосконалості, він не тримає форми, не підтримує і не лестить фігуру. Є один нюанс, є хороший якісний трикотаж, але речі з якісного матеріалу не зустріти в мас-маркеті.

Штани-карго все ще зберігають свою популярність, але проблема в тому, що вони підходять лише високим дівчатам із ідеальними ногами. Накладні кишені на сідницях, боках та ногах лише візуально збільшують цю зону, що зовсім не потрібно і так фігуристим дівчатам. Найкраще віддати перевагу класичним штанам зі стрілками чи защипами.

Анімалістичний принт потрібно вміти обирати, і це вже не кажучи про те, щоб малюнок сходився на швах. Йдеться про відтінок та розмір принта. Будь-який принт здатний зробити дівчину візуально товшою. Якщо хочеться "хижу" річ, то обирати варто, наприклад, блузу, якщо у вас вузькі плечі та маленькі груди, або штани, якщо немає виразних сідниць.

Нагадаємо, стилісти показали наймодніші босоніжки 2023 року: топ-5 моделей, які хочуть усі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ