Today.ua

“Чорти згинуть, як роса на сонці“: Ляшко заявив про тиск з боку Зеленського і Рябошапки

Олег Ляшко, колишній народний депутат та лідер Радикальної партії, заявив, що президент Володимир Зеленський "дав команду" генеральному прокурору України Руслану Рябошапці здійснювати тиск на його команду. Про це Ляшко написав на своїй сторінці в Facebook.

"У понеділок мені вручають підозру у Бориспільській прокуратурі. У вівторок - голові Виконкому Радикальної партії Олегу Аверьянову вручають підозру по сфальшованій справі у Святошинській прокуратурі. По сфальшованих справах через день ходить на допити наш побратим Сергій Скуратовський. Кримінальне переслідування загрожує іншим моїм однодумцям", - написав Ляшко.

На думку політика, таким чином влада тисне на Радикальну партію за те, що політсила "не дає продати Україну Путіну".

"Ці чорти при владі вирішили нас лякати криміналом за те, що ми не даємо Зеленському втілити його заповітну мрію - продати Путіну Україну. У той час, коли наша команда боролася за порятунок України від російської агресії, Зеленський порівнював мою рідну країну з німецькою повією. Тепер ці шути-чорти, для яких Україна повія, при владі, а проти нас фальсифікують кримінальні справи. Ми ці політичні репресії пройдемо з гідністю. А чорти згинуть, як роса на сонці. Я це зроблю", - запевнив Ляшко.

Нагадаємо, раніше Олег Ляшко висловив своє обурення з приводу намірів влади зняти мораторій на продаж землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ