Омлет завжди вважався ідеальною стравою для сніданку. Якщо у вас у холодильнику є яйця, то голодними ви точно не залишитеся. При цьому необов'язково мати молоко, сметану чи вершки. Справжній омлет готують без додавання цих інгредієнтів, адже лише псують смак страви.
Класичний омлет готується максимум 10 хвилин. Візьміть сковороду діаметром щонайменше 20 см і добре розігрійте її на плиті. Щоб омлет рівномірно просмажився і вийшла гарна скоринка, олію потрібно наливати на добре розігріту сковороду.
Щоб приготувати омлет на 2 порції, візьміть 4 яйця, трохи зеленої цибулі, зелені та 3 помідори черрі, або один великий помідор. Якщо у вас є сушені гриби, їх потрібно помити і замочити у воді.
Популярні зараз
Зеленський пояснив, чому мобілізація стосуватиметься насамперед молодих чоловіків
В Україні очікуються звільнення та підвищення зарплат, — Нацбанк
Kia показала електричну версію кросовера Sportage із запасом ходу 720 км
Українських біженців у Німеччині закликали виїхати до Польщі: в країні виник гострий дефіцит місць
Яйця розбийте в тарілку і добре збийте із сіллю.
Вилийте яєчну суміш на добре розігріту сковороду.
Додайте в омлет цибулю та гриби, накрийте сковороду кришкою та готуйте омлет 2 хвилини.
У цей час помийте і розріжте помідори і додайте їх до омлету. Перевертати омлет не потрібно.
Смажте омлет ще 3 хвилини і можете сміливо подавати до столу.
Приємного сніданку!
Раніше повідомлялося, як приготувати ситний та смачний омлет із сиру.