Today.ua

“Чесні гроші“: Портнов розповів про свої мільйонні заробітки

Юрист Андрій Портнов після повернення в Україну пообіцяв чесно інформувати про свої доходи та про сплату податків в український бюджет. Він також закликав всіх українців, які залишили країну, повернутися на батьківщину і платити податки в Україні. У своїй останній публікації на Facebook Портнов повідомив про свої доходи від юридичної діяльності за останній місяць, зазначивши, що всі податки сплачено.

"Як і обіцяв, інформую, що в цьому місяці мій персональний дохід від юридичної діяльності, з якої в український бюджет перераховано податки, склав 1,98 мільйона гривень. Минулого місяця - 2,02 млн, в позаминулому - 1,9 млн", - написав юрист.

Користувачі активно почали залишати коментарі під публікацією Портнова, висловлюючи надію, що це "чесні" гроші.

«Удачі! Сподіваюся, це чесні гроші», «Я вас поважаю, але платити цим упирям, щоб вони купували готелі в ОАЕ, бажання немає. Я буду всіляко по-максимуму ухилятися від податків», «До такого стандарту відносин: дохід - податки державі, дуже багатьом далеко», «Розумниця, Ви єдина людина, яка бореться з Порошенко і Ко!", "Від Єжовщини до Портновщини!»(с) Так переможемо))", "Приклад для інших!", - написали коментатори.

Раніше юрист Андрій Портнов звернувся до екс-президента Петра Порошенка і нагадав йому про те, що найближчим часом йому доведеться пройти допит на поліграфі, під час якого його чекають дуже неприємні запитання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ