Today.ua

“Чергова шлакова пісня“: Сергій Сосєдов розніс в пух і прах повернення Софії Ротару на сцену

Популярний музичний критик Сергій Сосєдов жорстко висловився про творчість 72-річної Софії Ротару, яка після проблем зі здоров'ям заявила про повернення на сцену і анонсувала кілька концертів. Легендарна співачка вперше за останні 10 років дала концерт у Києві. Софія Ротару виступила на відкритті музичного фестивалю Atlas Weekend, виконавши свої хіти і представивши нову пісню.

https://youtu.be/Gbj1jQnyAuc

Сергій Сосєдов вважає, що свої пісні Софія Ротару вже заспівала, вона не може сказати публіці нічого нового.

«Пісні Соні Ротару, як і Пугачової, вже давно заспівано, — каже Сергій. — Сказати їм публіці більше нічого. Але якщо у неї є сили, Соня здорова і може пересуватися, то чому б не заспівати? Звичайно, це будуть виступи під фонограму. Соня Ротару завжди під неї працювала. Невже ви думаєте, що у свої 72 роки вона заспіває ні з того ні з сього живцем? Живого співу від Соні Ротару очікувати просто смішно", - цинічно заявив Сосєдов.

У створення нових хітів він не вірить. Більш того, називає недавні композиції Ротару «шлаками».

Стало відомо, що Софія Ротару записала нову пісню, яку збирається представити в Сочі. З приводу нового хіта Сосєдов теж висловився досить жорстко.

"Думаю, що це буде чергова шлакова пісня. У Соні в останні роки з'явилося повно пісень, як "Океан любові". Я їх не слухаю: вони нецікаві. Це не пісні, а нісенітниця. Неталановито, немузично, нехитово – нісенітниця собача, як я люблю говорити", – заявив критик.

Today.ua раніше писав, що відома співачка Софія Ротару з молодості хворіє на туберкульоз і час від часу проходить хіміотерапію. Страшний діагноз Ротару поставили, коли їй було всього 27 років. Тоді співачці вдалося вилікуватися від смертельної недуги, але через багато років хвороба до неї повернулася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ