Today.ua

Україну замете мокрим снігом: синоптик назвала список областей

Прогноз погоди на завтра, 31 січня, обіцяє дощі і мокрий сніг в деяких областях України. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що у п'ятницю, 31 січня, атмосферний фронт принесе дощі і мокрий сніг в західні регіони країни, а також в Вінницьку, Житомирську та Київську області.

До завтрашнього вечора опади доберуться і до Одеської і Черкаської областей, а також до Кропивницького і прилеглих районів.

"Все, що не потрапляє в цей список - без істотних опадів", - повідомила синоптик.

Згідно з прогнозом погоди Наталки Діденко, вітер 31 січня буде південно-західний, поривчастий, сильний. Температура повітря протягом дня - від 3 до 5 градусів тепла, на півдні - від 4 до 9 градусів тепла.

У Києві завтра, 31 січня, очікується волога погода, періодично мокрий сніг або дощ, поривчастий вітер, денна температура повітря буде близько 3 градусів тепла.

За словами синоптика, 1 і 2 лютого в Україні, хоча і буде переважати сира погода, але потеплішає. На заході очікується від 7 до 10 градусів тепла, а на півдні - до 12 градусів вище нуля.

Раніше повідомлялось, що погода в Україні в лютому буде аномально теплою, при цьому в останній місяць зими можливі рясні опади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ