Улюблений американський фастфуд можна приготувати в домашніх умовах без зайвих зусиль. Йдеться про бургер. До складу цієї страви можуть входити корисні інгредієнти, адже навіть майонез можна зробити самому.
Домашній бургер з індичкою
- Фарш індички - 500 г
- Булочка для бургера - 2 шт.
- Сир для бургера – 4 пластини.
- Листя салату – 6 шт.
- Цибуля синя - 0,5 шт.
- Яйця - 2 шт.
- Гірчиця солодка – 1 ст.л.
- Лимон - 0,5 шт.
- Олія соняшникова - 150-200 мл
- Мариновані огірки - 5-6 шт.
- Коріандр - за смаком
- Сіль, перець – за смаком.
До фаршу з індички додайте коріандр, чорний перець, сіль. Ретельно перемішайте та дайте постояти фаршу 10-15 хвилин.
У цей час зробіть домашній майонез. Змішайте в блендері яйця, гірчицю та кілька крапель оливкової олії. Коли майонез почне густіти, тонкою цівкою влийте масло, що залишилося. Додайте сіль, лимонний сік, часник і збийте ще раз.
Зробіть з фаршу котлети для бургера та обсмажте на сковороді з обох боків. Покладіть сир на підсмажену котлету.
Розріжте булочки для бургера та підігрійте половинки на сковороді. Змастіть булочки домашнім майонезом, покладіть зверху салат, котлету, знову майонез, кільце синьої цибулі та кільце солоного огірка. Зверху накрийте бургер другою булочкою.
Смачного!
Раніше повідомлялося, який інгредієнт потрібно додати у фарш , щоб котлети вийшли пишними, соковитими та смачними.