Today.ua

“Були суїцидальні настрої“: Тіна Кароль розповіла, як переживала смерть чоловіка

Відома українська співачка Тіна Кароль розповіла, як їй вдалось пережити смерть чоловіка. В ефірі одного з українських телеканалів Тіна Кароль зізналась, що на тлі такої трагедії в неї навіть виникали суїцидальні думки.

Як відомо, у 2013 році від раку шлунка помер чоловік співачки Євген Огір. Тоді маленькому синові Тіни Веніаміну було всього 4 роки.

В інтерв'ю Тіна Кароль зізналась, що коли дізналася про смерть чоловіка, в її голову постійно приходили думки про суїцид, і в цілому, було неймовірно важко. Проте, за її словами, з такого стану їй допоміг вийти її маленький син Веніамін.

"Коли не стало чоловіка, було все. І суїцидальні настрої, різне... Але всі ми прийшли поодинці в цей світ і поодинці підемо. У кожного своя місія, своя історія, свій відведений вік. І вкоротити собі його я не маю права. Тим більше, що у мене є синок - і він моя найбільша місія", - розповіла Тіна Кароль.

За її словами, зараз вони досить рідко бачаться з сином, оскільки співачка живе в Києві, а він навчається в Лондоні. Такаж Кароль сказала, що син - копія її покойного чоловіка.

"Веня - справжня копія батька. В характері, поведінці, рисах обличчя. Я завжди бачу свого чоловіка перед собою. Настільки вони схожі, що часом стискається серце. Складно, але я пишаюся і тішуся", - зізналась співачка.

Нагадаємо, в День Незалежності України, 24 серпня, на Хрещатику відома українська співачка Тіна Кароль у супроводі арфи і гітари виконала Гімн України. Артистка сиділа на даху консерваторії в оточенні музикантів в білому шикарному вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ