Today.ua

Вдома на кухні: Володимир Дантес познайомив свою кохану Дашу Кацуріну з мамою

Володимир Дантес познайомив кохану Дашу Кацуріну зі своєю мамою Марією Олексіївною. Фанати вирішили, що стосунки пари справді серйозні, а їхні почуття взаємні, коли артист пішов на такий серйозний крок.

На своїй сторінці в Instagram Дантес опублікував відео у Stories, на якому показав, як вони всі разом проводять час у мами на кухні. Сім'я п'є чай із булочками. У кадр потрапили лише Вова та Даша, бо мама артиста фотографуватися не любить. Однак він встиг зробити фото мами зі спини, пожартувавши, що матуся "показала свою робочу сторону".

"Мамо, покажи, будь ласка, ще раз свою робочу сторону", - жартома звернувся Вова до мами на відео.

На домашніх фото Даша Кацуріна мило хихотіла. Вона була одягнена у спортивний світшот, а на голові зробила недбалий пучок. Володимир Дантес з'явився у кадрі у сірому светрі. Видно, що пара щаслива. Як поставилася мама артиста до його нової обраниці, залишається лише здогадуватися. Даша Кацуріна кілька місяців не коментувала свої стосунки з Дантесом, але й не приховувала, що проводить час разом із ним, подорожує під час робочих поїздок до інших країн, і навіть познайомила з дітьми, з якими вони разом проводять час.

І тільки нещодавно Вова та Даша підтвердили свій роман і освідчилися один одному в коханні. Нині вони мешкають у Варшаві, де Дантес дає благодійні концерти, а Кацуріна займається дітьми та своїм бізнесом.

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес повів старшу дочку Даші Кацуріної до польської школи 1 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ