Today.ua

“Буду балотуватись“: дружина кума Путіна Оксана Марченко зібралась в президенти

Оксана Марченко, відома українська телеведуча та дружина кума Путіна і одного з лідерів "Опозиційної платформи - За життя" Віктора Медведчука, заявила, що буде балотуватись у президенти. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Приводом для такої заяви Марченко стала публікація низкою ЗМІ документів про те, що Службе безпеки України нібито незаконно вела стеження за представниками української опозиції.

"Друзі, кожен день підносить сюрпризи. Ось вчора засоби масової інформації опублікували документи, з яких випливає, що СБУ незаконно вела (а може, і продовжує це робити) стеження за представниками опозиції... Це до якого розквіту демократії дожили! Але у мене є низка питань: чому за жодною дружиною опозиціонерів, крім мене, не стежили (що за недоробка) і що там закреслено? Висувайте версії", - написала вона.

Також Марченко наголосила, що раніше була далекою від політики, але тепер, мабуть, піде в президенти.

"І ще, друзі, до сьогоднішнього дня я була далека від політики, але раз пішла така демократія, мабуть, я буду балотуватися на майбутніх виборах в президенти", - зазначила дружина Медведчука.

Нагадаємо, наприкінці жовтня Медведчук зустрівся у Москві з Медведєвим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ