Today.ua

“Буде чудово, якщо Україна з вами попрощається“: Білецький жорстко висловився на адресу Порошенка

Лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький заявив, що Україні буде краще без п'ятого президента Петра Порошенка. Суперечка між політиками сталася у студії програми "Свобода слова Савіка Шустера".

Так, в ефірі програми Андрій Білецький заявив, що "план Штайнмаєра" є вкрай небезпечним задумом, тому що з ним стає можливим перехід терористів із Донбасу в українську владу.

"Ми не зможемо говорити, що ми воюємо з агресором. Ми визнаємо, що це внутрішній громадянський конфлікт", – наголосив Білецький.

Під час його виступу Петро Порошенко кілька разів намагався перебити його, однак лідер "Нацкорпусу" продовжував говорити. Пізніше п’ятий президент України висловив свою думку про важливість Мінських домовленостей. У перерві між політиками зав’язалася перепалка.

Порошенко заявив, що Білецький не відповідає за те, що і коли відбувається з Мінськими домовленостями, а він – відповідає. Після цього Порошенко звинуватив свого опонента в тому, що він "постійно ходив за ним по п’ятах", на що Білецький відповів, що колишній президент "щось забуває".

"Буде чудово, якщо ми з вами попрощаємося. Як країна", – сказав Білецький.

В ході суперечки Порошенко наголосив на тому, що говорити за всю країну Білецький не має ані підстав, ані повноважень.

Раніше повідомлялось, що Петро Порошенко схвально оцінив те, що Володимир Зеленський зрештою відреагував на занепокоєння частини суспільства щодо "формули Штанмаєра".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ