Борщ стає смачнішим, коли настоїться хоча б добу. Про це знають всі господині без винятку. Але іноді страва починає дуже швидко псуватися, а так хотілося б, щоб борщу вистачило на тиждень... Для тих, хто спіткається з подібною проблемою, є одна порада, яка допоможе зберегти страву свіжою, якомога довше.
Щоб не шкодувати витрачених грошей і часу на приготування борщу, потрібно дотримуватися правильної послідовності додавання в нього інгредієнтів. Адже коли ви ставите борщ в холодильник, з продуктами починаються хімічні реакції, що призводить до неприємних смакових наслідків. Головна причина того, що борщ може почати швидко псуватися, полягає у несвоєчасному додавання зелені.
Ви будете здивовані, але саме зелень може зіпсувати смачний ароматний борщ, над яким ви "чаклували" дві години. Запобігти цій проблемі можна! Щоб борщ не скис, зелень потрібно додавати у страву не в кінці приготування, як роблять багато господинь, а на початку, разом з картоплею. Ще один вдалий варіант, класти свіжу зелень прямо в тарілку з готовим борщем або супом.
Досвідчені кухарі зазначають, що зелень повинна ретельно проваритися, інакше каструля борщу просто пропаде. Знаючи це, тепер ви будете спокійні за свій борщ, і зможете тиждень насолоджуватися свіжим запашним смаком.
Раніше повідомлялося, який секретний інгредієнт додасть борщу пікантності і аромату.