Today.ua

Бойовики понесли колосальні втрати на Донбасі: 9 вбитих за добу

Протягом минулої доби, 18 лютого, бойовики на Донбасі понесли колосальні втрати - загинуло 9 окупантів. Ще одного учасника незаконних збройних формувань було захоплено в полон. Про це, посилаючись на дані української розвідки, повідомляє прес-центр штабу ООС.

Зазначається, що протягом доби російські окупаційні війська 12 разів порушили режим припинення вогню, 10 разів застосовуючи артилерійські системи калібру 122 мм та міномети калібрів 120 і 82 мм із витратою 117 снарядів та мін. Також бойовики вели вогонь по українських укріпленням із протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В ході бойових дій протягом минулої доби четверо військовослужбовців зі складу ООС отримали поранення.

У штабі операції Об'єднаних сил наголошують, що українські підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів.

Від початку цієї доби, 19 лютого, ворог тричі обстріляв позиції ЗСУ: в районі населенного пункту Гнутове та в районі Катеринівки.

"Об'єднані сили надійно контролюють противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялось, що 18 лютого було знищено диверсійно-розвідувальну групу бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ