Today.ua

Бойовики обстріляли на Донбасі дитсадок та житлові будинки

На Донбасі представники незаконних збройних формувань обстріляли житлові будинки та дитячий садок. Про це інформує українська сторона СЦКК.

Так, 22 січня 2019 року голова сільської ради селища Чермалик повідомив, що вночі, близько 02.00, з боку тимчасово окупованої території з позицій бойовиків було здійснено обстріл їхнього селища.

Прибувши на місце обстрілу, спостережна група СЦКК з'ясувала, що вночі терористи здійснили обстріл зі стрілецької зброї населеного пункту Чермалик Волноваського району Донецької області. В результаті обстрілів пошкоджено будівлю функціонуючого дитсадку "Сонечко". Завідуюча дитячим закладом виявила кульовий отвір у віконній рамі та внутрішній стіні ігрової кімнати. Спостерігачі СЦКК з'ясували, що пошкодження завдано кулею калібру 7,62 мм, яку було знайдено на підлозі кімнати.

У сусідньому житловому будинку №21, за повідомленнями мешканців двох квартир, зафіксовано пошкодження віконного скла, рами та підвіконня. Пошкодження виникли в результаті влучення кулі калібру 7,62 мм.

Під час обстрілів окупантів мирне населення не постраждало.

Нагадаємо, командуючий ООС Сергій Наєв прогнозує новий наступ російських окупантів на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ