Today.ua

Бойовики на Донбасі чотири рази обстріляли позиції ЗСУ

Від початку поточної доби російські найманці чотири рази обстріляли позиції українських військ на Луганщині, тричі застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру ООС.

Ворог обстріляв позиції ЗСУ з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу села Кримське, з міномету калібру 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів – у районі населеного пункту Зайцеве, з міномету калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – біля селища Золоте-4 та з міномету калібру 120 мм – у районі населеного пункту Новолуганське.

Повідомляється, що внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи, які обстріляв противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Наразі втрати окупантів уточнюються, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 31 березня, бойовики на Донбасі обстріляли позиції ЗСУ з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Противник обстріляв позиції підрозділу Об’єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” у районі населеного пункту Лебединське. Захисники ЗСУ не залишили без відповіді жоден ворожий обстріл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ