Today.ua

Богдан вважає, що Зеленський увійде в історію за однієї умови: “Залишився останній шанс“

Колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан дав велике інтерв'ю Дмитру Гордону, після якого йому довелося покинути Україну. Багато фактів, видані їм, українці почули вперше. Зокрема, екс-глава ОП розповів про те, хто має найбільший вплив на Зеленського, назвав кандидатів на його посаду, а також припустив, яким чином глава держави може увійти в історію нашої країни.

Богдан вважає, то Володимир Зеленський повинен позбавити себе повноважень і посилити роль прем'єр-міністра. В такому випадку він наведе порядок в країні і його запам'ятають як демократичного президента.

Андрій Богдан не вірить, що у Зеленського вийде зробити економічний прорив для України і що він зможе домогтися миру з Росією. Тому проведення конституційної реформи - це єдині двері, якы залишилася у чинного президента, щоб увійти в історію.

В інтерв'ю Богдан не приховував, що той образ, який з Зеленського зараз ліплять піарники, йому не до душі. На його думку, з президента хочуть зробити подобу Брежнєва.

"Він (Зеленський - Ред.) зараз бронзовий ... Вони ... його наживо зализали до бронзового кольору", - заявив Богдан.

Нагадаємо, в інтерв'ю Дмитру Гордону Богдан назвав головних претендентів на крісло Володимира Зеленського після закінчення його президентського терміну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ