Today.ua

Показав своє відношення до закону: Андрій Богдан припаркував свою Tesla прямо посеред дороги

Андрій Богдан, колишній глава Офісу президента Володимира Зеленського, став героєм паркування. Його автомобіль запримітили у центрі столиці, припаркованим майже посеред дороги. Кросовер Tesla Model X, що належить Богдану, перекрив півтори смуги дороги, створивши аварійне положення.

Фото "кинутого" автомобіля були зроблені на вул. Володимирській, 12 біля елітного ресторану Catch. Його розмістили на своїй сторінці в Facebook активісти ЗупиниЛося.

Андрій Богдан придбав автомобіль Tesla Model X ще в 2016 році. У минулому році на ньому їздив президент Володимир Зеленський. Він позичав кросовер у свого тоді ще друга, щоб знімати в ньому відеоролики для народу.

У коментарях до публікації користувачі Мережі висловили своє обурення поведінкою Богдана і тим, що він собі дозволяє.

"З цим персонажем все було ясно практично з самого початку", "До шефа Бені приїхав, там його офіс", "Богдан просто звичайний рогуль, але при грошах", "Кожен вважає себе царем", "Це автопілот припаркував авто так)), "На 5 мінун можна"))", - написали коментатори.

Нагадаємо, нещодавно Андрій Богдан заявив про те, що має якийсь компромат на Володимира Зеленського, але поки що залишить його при собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ