Today.ua

Відставка Богдана: що сталося в команді Зеленського (оновлено)

Заступник глави Офісу президента Руслан Рябошапка спростував інформацію про те, що Андрій Богдан подав у відставку. Глава Офісу президента України Андрій Богдан, який в останні дні опинився в центрі гучного скандалу, звинувативши мера Києва Віталія Кличка в спробі його підкупу, несподівано подав заяву про відставку із займаної посади. Сам Андрій Богдан відповідну інформацію поки відмовляється коментувати. Нагадаємо, у партії Зеленського “Слуга народу” намітився розкол. Стало відомо, що мажоритарникам від “Слуги народу” заманулося створити окрему групу.

Today.ua писав раніше, що Андрій Богдан став главою Адміністрації президента України Володимира Зеленського 21 травня 2019 року. Згодом адміністрацію перетворили в офіс.

Андрій Богдан відомий як друг дитинства Зеленського, а також як один з юристів олігарха Ігоря Коломойського.

Нагадаємо, керівник Офісу президента Андрій Богдан провів брифінг, на якому заявив, що Віталія Кличка незаконно призначили на посаду мера. Крім того, міський голова сам підтвердив, що він самостійно не контролює Київраду, а є 2-3 “смотрящих”, з якими він повинен знаходити компроміс. За словами Богдана, до нього приходила людина нібито від одного зі “смотрящих” Києва і пропонувала розділити награбовані бюджетні гроші столиці навпіл.

У відповідь на заяву Андрія Богдана мер столиці Віталій Кличко заявив, що Богдан озвучив “добірку пліток, маніпулятивних домислів і нічого більше”

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ