Today.ua

Богдан накинувся із звинуваченнями на Порошенка: у чому справа

Керівник Офісу президента Зеленського Андрій Богдан публічно звинуватив колишнього президента України Петра Порошенка в організації акції протесту проти реєстрації Андрія Клюєва та Анатолія Шарія. За словами Богдана, Порошенко та Клюєв багато років разом працювали в Міністерстві економіки. Тому протест на Майдані проти реєстрації кандидатів у народні депутати вигідний йому в плані відволікання уваги від "аудиту" його ж діяльності.

"Тому вважаємо, що всі вимоги мітингувальників слід направити до керівництва партії ("Європейська Солідарність". - Авт.), яка зацікавлена в дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні", – заявив Андрій Богдан в Торонто.

Раніше керівник Офісу президента Андрій Богдан заговорив про можливість надання російській мові статусу офіційної на території Луганської і Донецької областей. Для вирішення цього питання, на його думку, потрібно провести референдум.

Однак, Богдан виступає проти того, щоб зробити російську мову другою державною.

Today.ua повідомляв, що керівник Офісу президента Андрій Богдан, не виключає, що може в майбутньому очолити Кабмін, зайнявши посаду прем’єр-міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ