Today.ua

Богдан готовий стати прем'єром при Зеленському

Керівник Офісу президента Андрій Богдан не виключає, що може в майбутньому очолити Кабмін, зайнявши посаду прем'єр-міністра. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу "1+1".

На запитання журналіста, чи зможуть українці побачити його коли-небудь у кріслі прем'єр-міністра, Богдан сказав: "Поки ні, але ноубоді ноуз (nobody knows – хтозна – ред.)".

Наразі Андрій Богдан сидить у кабінеті другого президента Леоніда Кучми.

"Ви знаєте, що це кабінет, де Леоніда Даниловича Кучму нібито записував майор Мельниченко. Оце в кутку диван, під яким стояв магнітофон бобінний. Це завжди був кабінет президента України. У зв’язку з цим касетним скандалом президент Кучма переїхав на четвертий поверх. А цей кабінет залишився для Голови АП. І тут сидів і Льовочкін, і Клюєв, Балога", - розповів керівник Офісу президента.

Він також додав, що зарплата керівника Офісу президента становить близько 24 тисяч гривень, але він її ще не отримав.

Богдан запевняє, що за посаду не тримається, і якщо доведуть, що він після люстрації не може бути керівником Офісу президента, то він звільниться.

"Чи можуть мене прибрати? Можуть, нехай приберуть. Голова Адміністрації президента не є тією посадою, яка підпадає під люстрацію. І якщо буде доведено зворотне,  то  я у будь який момент можу звільнитися. Повірте, це не важко мені зробити", - підсумував Богдан.

Нагадаємо, 25 червня президент України Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади глави Адміністрації президента та призначив його керівником Офісу президента.

Як повідомляв Today.ua, особистий адвокат українського олігарха Ігоря Коломойського Андрій Богдан очолив Адміністрацію Президента, незважаючи на закон про люстрацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ