Today.ua

Блогер: зустріч Зеленського з добровольцями в Золотому могла бути підставою

Відомий блогер і військовий експерт Олексій Арестович заявив, що зустріч президента України Володимира Зеленського з добровольцями в Золотому могла бути підставою. Нагадаємо, в суботу, 26 жовтня, глава держави прибув на позиції українських добровольців в районі населеного пункту Золоте на Донбасі, де має відбутися розведення сил і засобів. Відео візиту опублікував волонтер Мирослав Гай. На відео зафіксовано спілкування Володимира Олександровича з представником добровольців на ім'я Денис, якого він попросив прибрати зброю. Крім того, мова йде про акції "Ні - капітуляції" і про лист, який Зеленському передав губернатор Миколаївської області Олександр Стадник.

«Вчора (26 жовтня. - Авт.) реалізовувався сценарій керівництва МВС, простими словами — "підстава" , — написав блогер Олексій Арестович на своїй сторінці у Facebook.

У штабі операції Об'єднаних сил (ООС) заявили, що люди в камуфляжі та зі зброєю, з якими Володимир Зеленський нетактовно поговорив в Золотому, перебували на лінії фронту нелегально.

Колишній народний депутат Борислав Береза звернув увагу на те, що якщо президент як офіційна особа держави починає вам «тикати», то він «відчуває себе вже не слугою, а паном», а це катастрофа як для держави, так і для суспільства.

Нагадаємо, під час офіційного візиту до Японії президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайером, з яким вони обговорили “нормандський формат” та ситуацію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ