Today.ua

“Більше заносити не треба, закінчилося“: Зеленський ошелешив митників заявою

Під час наради президента Володимира Зеленського в Ужгороді з керівниками регіональних митниць, їм повідомили, що не потрібно більше «заносити на верх». Про це прямо сказав заступник голови Офісу президента Олексій Гончарук.

«Ми приїхали сюди сьогодні, і один із сигналів всі разом хочемо до вас донести, що наверх більше заносити не треба, закінчилося», – зазначив він.

Зеленський тут же додав до слів Гончарука: «Ти так сказав неоднозначно, що можуть подумати, провозити треба, але нам не треба заносити. Ні, провозити не треба».

При цьому заступник голови Офісу президента сказав, що на зустрічі з бізнесом у Києві підприємці говорили, що контрабанда в країні зростає.

«Заходиш у Києві в якийсь магазин, а там брендові речі, все контрабанда", – стверджує він.

Гончарук розповів, що через Україну в Європу йде нелегальний потік контрабандних сигарет. На його думку, саме через те, що контрабанда так розжилася в нашій країні, що ніхто з європейських сусідів не буде ставитися до нас з повагою.

«Україна перетворилася на світовий центр з постачання нелегальних сигарет в Європу. З Китаю, ОАЕ – через Одесу, Білорусь, Молдову, з непідконтрольних територій через Україну, як таку «дику землю», в Європу йдуть нелегальні цигарки. Будуть нас після цього поважати наші європейські колеги?» – підсумував він.

Нагадаємо, українці сильно стурбовані станом здоров’я президента Володимира Зеленського, який під час наради на Закарпатській митниці поводився дуже дивно.

Раніше президент України Володимир Зеленський публічно зірвався на українця, коли той зробив йому зауваження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ