Today.ua

Більше інтернету за ті ж гроші: Lifecell порадував абонентів оновленим тарифним планом

Український мобільний оператор Lifecell повідомив про збільшення обсягу трафіку в пакетах послуг тарифного плану "Гаджет". При цьому вартість абонплати залишається незмінною.

На сторінці Lifecell повідомляється, що з 10 жовтня 2019 року в пакетах послуг "Гаджет Смарт", "Гаджет Планшет" і "Гаджет Роутер" було збільшено обсяг інтернет-трафіку без зміни вартості.

Оновлені пакети послуг тарифу "Гаджет":

"Гаджет Смарт" тепер включає в себе 500 МБ/день замість 100 МБ. Після їх вичерпання надається безліміт на швидкості до 256 кбіт/с. Виклики: 30 хв/день на Lifecell, а також 500 SMS. Вартість пакета послуг залишається незмінною - 50 грн/4 тижні.

"Гаджет Планшет" - 30 ГБ замість 15 ГБ, а гігабайти, що не були використані за попередній період, будуть додаватися в наступні 4 тижні. При цьому Facebook, Instagram і Twitter не тарифікується. Вартість пакета не змінилася і становить 100 грн/4 тижні.

"Гаджет Роутер" - 60 ГБ замість 30 ГБ, а гігабайти, що не були використані за попередній період, будуть додаватися в наступні 4 тижні. Facebook, Instagram і Twitter також не тарифікується. Вартість: 150 грн/4 тижні.

"Гаджет Роутер Плюс" - новий пакет послуг, який включає 100 ГБ, а гігабайти, що не були використані за попередній період, будуть додаватися в наступні 4 тижні. Facebook, Instagram і Twitter також не тарифікується. Вартість - 250 грн / 4 тижні.

Нагадаємо, раніше Lifecell кинув виклик своїм конкурентам інноваційним тарифним планом “Залізна Двадцятка” з абонплатою всього 20 гривень на 4 тижні для жителів 32 міст України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ