Today.ua

Безлімітний інтернет і 300 хвилин на всі мережі: Vodafone запустив новий тарифний план

Vodafone, один з найбільш популярних в Україні мобільних операторів, продовжує надавати абонентам вигідні пропозиції. Так, нещодавно з'явився вигідний тарифний план Vodafone SuperNet Turbo всього за 75 грн на місяць. За ці кошти абонент отримує безлімітний інтернет та 300 хвилин на дзвінки по Україні, або ж 700 хвилин на всі мережі з послугою "Багато розмов".

Тарифний план передбачає надання абонентам Vodafone безлімітного 3G та 4G інтернету, безлімітні дзвінки всередині мережі, а за додаткові 3 грн на день можна отримати ще й безлімітні дзвінки за кордон.

Також новий тариф містить в собі 300 хвилин дзвінків на будь-які українські номери, при цьому дзвонити можна навіть на міські. Якщо такої кількості хвилин для абонента буде недостатньо, то можна отримати ще 700 хвилин, замовивши спеціальну послугу "Багато розмов".

Вартість користування таким тарифним планом - 75 гривень на місяць.

Нагадаємо, також Vodafone пропонує абонентам тарифний план 4G Smart S всього за 65 грн на місяць. За цю суму абоненти отримають 200 хвилин дзвінків на будь-які українські номери, а також 5000 Мб мобільного інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ