Today.ua

Київстар пропонує абонентам безкоштовний інтернет: що потрібно зробити

Київстар, один з найпопулярніших в Україні мобільних операторів, запропонував своїм абонентам вигідну акцію, з якою можна безкоштовно отримати безлімітний інтернет на три місяці. Про це повідомляється на офіційному сайті Київстар.

Так, за умови покупки одного з акційних смартфонів в офіційному магазині Київстар ви можете отримати повністю безлімітний швидкісний інтернет та безкоштовно користуватись ним протягом трьох місяців. Також придбати телефон можна онлайн на сайті Київстару.

Покупець може отримати або повний безліміт, або пакет високошвидкісного інтернету на три гігабайти. Це залежить від обраного смартфону. Ці гігабайти інтернету оператор нарахує додатково до того ж пакету інтернету, який у вас буде в рамках вашого тарифного плану.

Київстар запустив цю акцію ще 2 вересня 2019 року. Скористатись вигідною пропозицією можна до 31 березня 2020 року.

Більш детальну інформацію та перелік смартфонів, на які поширюється акція, можна дізнатись на офіційному сайті Київстару.

Нагадаємо, також Київстар пропонує абонентам додаткові номери всього за 1 гривню. Послуга "Запасний номер" буде особливо актуальною для тих, кому набридло отримувати на свій мобільний номер СМС-спам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ