Today.ua

Без макіяжу та зачіски: Тіна Кароль показала нові фото на фоні розарію біля свого заміського будинку

Тіна Кароль проживає в розкішному будинку в селі Зазим'я під Києвом. На подвір'ї її маєтку зацвів розкішний розарій. Співачка зробила кілька знімків на фоні квітів, щоб поділитися з підписниками тою красою, що її оточує.

Кароль позувала на фоні троянд без макіяжу. Вона вийшла в сад у домашньому образі – чорних легінсах, короткій чорній футболці, кофті, білих шкарпетках і пантофлях. Співачка зібрала волосся у хвіст, і виглядала дуже природно та мило.

"Все найкраще вже створено природою", — підписала кадри виконавиця.

Кущові троянди біля будинку Тіни Кароль вже відцвітають і почали обсипатися. Вона вчасно зробила фотосесію, поки квітки ще у добрій кондиції. Можна тільки уявити, який аромат витає у такому розарії.

На фото видно 3-х поверховий котедж зірки. У ньому є спортзал, величезний гардероб та лаунж-зона, а у дворі - город та басейн. Цей будинок Тіні Кароль подарував її покійний чоловік Євген Огір. Вони там жили удвох із сином, а коли Веніамін поїхав навчатися за кордон, Тіна Кароль залишилася там сама.

Кароль на початку війни виїхала до Польщі, але через 4 місяці повернулася додому. Зараз вона, як і раніше, іноді виїжджає на благодійні концерти до Європи, але більшу частину часу проводить у своєму будинку під Києвом.

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль показала рідкісне фото зі своїм татом Григорієм Ліберманом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ