Today.ua

“Без бренду я б не виграв“: запорізький весільний фотограф розповів, як йому вдалось обійти Богуслаєва

Новообраний депутат від партії "Слуга народу" Сергій Штепа пояснив свою перемогу на позачергових виборах в одномандатному окрузі №77 (Запоріжжя), де він випередив керівника "Мотор Січі" В’ячеслава Богуслаєва на 11%. Свою думку з приводу власного успіху на виборах він висловив в інтерв'ю українському виданню.

"Я є абсолютно новою персоною, ніколи не був у політиці. У мене незаплямована репутація, я не мав жодного зв’язку з корупційними схемами та старою системою влади. Мабуть, саме тому люди мене підтримали", - розповів 29-річний політик і повідомив, що його конкурент не телефонував із привітаннями.

За словами Штепи, нині по всій країні є тренд на оновлення влади, який зараз набрав значно більше сили, ніж було раніше. Він також наголосив, що з повагою ставиться до всіх своїх опонентів.

"Я не кажу, що вони погані, чи чимось гірші за мене", - додав він.

Сергій Штепа також визнав, що без допомоги партії не переміг би на виборах.

"Звичайно, бренд додав трохи впізнаваності. Думаю, 50% - це я, і 50% – це бренд. Без бренду, звісно, я б не виграв. Але і той факт, що якщо поставити будь-кого під цим брендом і ця людина виграє, це також неправда. Важливе поєднання професійної людини і бренду", - поділився думкою новообраний депутат.

Нагадаємо, на цьогорічних позачергових виборах до Верховної Ради партія “Слуга народу” показала абсолютний рекорд підтримки за всю історію незалежної України. До цього за списками найбільше набирала Партія регіонів на виборах у 2007 році – 34,37%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ