Today.ua

“Бабі - квіти“: Майбутній нардеп від “Слуги народу“ Жан Беленюк образив своїх виборців

Десятий номер в партійному списку «Слуги народу», український борець греко-римського стилю Жан Беленюк опинився в центрі скандалу через сексизм. У своєму Instagram спортсмен і майбутній народний депутат від партії Зеленського вирішив пожартувати, переінакшивши фразу з комедії Леоніда Гайдая «Діамантова рука». Жан Беленюк опублікував фото і підписав його: «Бабі — квіти, спортсменам — медалі! Дивись, не переплутай, Кутузов! Всім позитивної неділі».

Відразу ж у коментарях під цим фото зав'язалася жвава дискусія. Багато хто вважає, що Жан Беленюк образив половину своїх виборців.

[gallery ids="77010,77011,77012"]

Також відомо, що наш борець греко-римського стилю Жан Беленюк виграв у Мінську «золото» і став чемпіоном Європейських ігор.

Нагадаємо, партія “Слуга народу”, яка отримає більшість місць у Верховній Раді 9-го скликання, вже попередньо визначилася з головами ключових парламентських комітетів. Ними, найімовірніше, стануть саме її народні обранці.

Раніше голова партії “Слуга народу” Дмитро Разумков підтвердив намір “Слуги народу” висувати його на пост спікера Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ