Today.ua

“Автодор затягають по судах“: у Рівному поліція потрапила в ДТП через яму на дорозі

У п'ятницю, 26 липня, співробітники Національної поліції потрапили в ДТП на автодорозі "Ракетна-Борове-Вежиця" поблизу села Залав'є Рокитнівського району. Причиною аварії стала яма на трасі. У зв'язку з інцидентом Національна поліція збирається подати до суду на "Рівненський облавтодор". Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції в Рівненській області.

Водій зазначає, що через негоду він не помітив вибоїни і колесом потрапив у яму. Машину Renault Duster почало заносити. Старший сержант не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав, а сам транспортний засіб отримав серйозні пошкодження. Водієві службового авто був виписаний адміністративний протокол. 27 липня працівники поліції спільно з представниками райавтодору обстежили ділянку дороги, де сталася ДТП. Неподалік від місця аварії була виявлена вибоїна.

На даний момент вирішується питання про притягнення до адміністративної відповідальності працівників ДП «Рівненський облавтодор» за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг. Причинно-наслідковий зв'язок між наявністю вибоїни і фактом ДТП буде встановлювати суд при розгляді адмінматеріалів, складених на поліцейського.

Раніше Today.ua повідомляв, що в Києві патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Cruz, за кермом якого перебував п'яний прокурор. Після затримання чиновник втік від поліції у кущі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ