Today.ua

Аварія на ЗАЕС, нові віруси та похід на Москву: екстрасенс здивувала прогнозом про війну з РФ

Екстрасенс Марія Тиха спрогнозувала, як розвиватимуться події на війні найближчим часом. Вона заявила, що РФ мститиметься за успіхи українських захисників на фронті.

У ніч на 17 липня Кримський (Керченський) міст, який з'єднує Краснодарський край з анексованим Росією Кримом, пошкодили два безпілотні надводні апарати. Тиха зазначила, що рашисти мститимуть за підрив транспортної артерії.

"Карти Таро чітко показують, що будуть обстріли. РФ не заспокоїться і продовжить нас тероризувати. Також буде якась ситуація, пов'язана із землею. Поки, напевно, не зрозумію, що саме це може бути, але є ймовірність появи нових вірусів", - повідомила провидиця.

Марія вказала, що російські окупанти продовжать обстрілювати нас із акваторії Чорного моря, треба побоюватися дронів та фосфорних бомб. Насамперед, під загрозою Херсон. Напруженою буде ситуація у Києві, Харкові, Сумах, Одесі та Львові, є небезпека підриву Кременчуцької ГЕС.

За словами екстрасенсу, невдовзі проведуть новий обмін полоненими. Наші військовослужбовці просуватимуться вперед, звільняючи території. Марія Тиха вважає, що небезпека підриву ЗАЕС залишається високою.

"Коли я дивилася ситуацію із Запорізькою АЕС на картах, то найбільша небезпека виходила від п'ятого реактора. Перший реактор є основним, шостим – небезпечним. Четвертий реактор загарбники також намагалися замінувати, але там сталася якась ситуація і в них цього не вийшло. Але, я думаю, що аварія відбутися таки може", - наголосила вона.

Езотерик вважає, що повернення наших кордонів можливе лише військовим шляхом, а мирних переговорів з країною-агресором, якою керує тиран Володимир Путін, не буде. Єдиний варіант – зміна влади у Росії, причому спроба перевороту не за горами.

"Буде ще один похід на Москву, але ближче до осені. У країні-агресорі буде переворот. Його може здійснити як Євген Пригожин, так і інші високопоставлені люди в Росії. Карти вказують на бізнесменів", - пояснила Тиха.

Екстрасенс упевнена, що трансформація України вже розпочалася. Однак розквіт ми побачимо лише після завершення бойових дій.

Раніше астролог та таролог Кейла Свидова назвала найважчий місяць в Україні та переломний момент у війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ