Today.ua

Астрологи назвали найкращі способи боротьби зі стресом для кожного знака Зодіаку

Зі стресовими ситуаціями ми стикаємося щодня, питання в тому, що різні люди переживають такі періоди по-своєму. У кожного є свої методи боротьби зі стресом. Причому вони відрізняються, залежно від знаку Зодіаку. Дізнайтеся, що допоможе саме вам, якщо ви все ще відчуваєте труднощі з вирішенням подібних ситуацій.

Овен

З вогненною енергією Овна найкращий спосіб зняти стрес – це прийти до тями. Для цього можна відправитися на прогулянку або пробіжку, або вибрати інший прийнятний для себе варіант. Головне, зайнятися чимось активним. Можете просто пострибати або поприсідати, і вже стане легше.

Телець

Тельцю в стресових ситуаціях варто побалувати свої смакові рецептори. Приготуйте нову смачну страву, замовте піцу, сходіть в улюблене кафе...Ви і самі не помітите, як ваш настрій підніметься після порції вишуканої страви, або улюблених булочок з кавою.

Близнюки

Близнюкам, щоб заспокоїтися, потрібно обговорити свої негативні емоції, проговорити їх всі, і тоді стрес залишиться позаду, і проблема буде практично вирішена. Якщо ви сильно чимось засмучені, не тримайте це в собі. Зателефонуйте найкращому другові, поплачте на колінах у коханої людини, або сходіть до психотерапевта.

Рак

Раки в стані стресу закриваються в собі і хочуть, щоб їх ніхто не чіпав. Їм важливо в стресові моменти перебувати в "зоні комфорту", і через якийсь час стан стабілізується. Можна лягти поспати, це допоможе переключити думки.

Лев

Левам потрібен рух, навіть в стані стресу. Спробуйте послухати ваш улюблений музичний альбом, потанцювати і поспівати. Це розслабить як розум, так і тіло.

Діва

Дів заспокоює прибирання оселі. Тому якщо вас застала хандра, саме час прибрати в квартирі, а заодно і розслабити нерви. Від того, що навколо все чисте й пахуче ви отримаєте море позитивних емоцій та зможете відволіктися від джерела стресу.

Терези

Це один з найбільш артистичних знаків Зодіаку, і щоб відчувати себе комфортно і спокійно, його представникам треба бути оточеним красою. Займіться творчістю - це може бути в'язання, малювання, гра на музичних інструментах, чи навіть готування їжі.

Скорпіон

Іноді Скорпіони надто захоплюються думками про минуле. Тому їм дуже важливо навчитися жити в сьогоденні і не зупинятися на ситуаціях, які відбулися давним-давно. Впоратися зі стресом допоможе медитація.

Стрілець

Стрільцеві приносять радість його улюблені речі і дорогі люди. Поки все на місці, цей знак Зодіаку справлятиметься зі стресом легко.

Козеріг

Козероги завжди і у всьому поспішають, що їх самих же досить виснажує. Зменшити напругу цьому знаку Зодіаку допоможе йога. За допомогою роботи дихання, розслаблення і м'яких розтяжок ви відновите внутрішній баланс і настрій.

Водолій

Вам стає добре і спокійно, коли ви допомагаєте іншим. Приділіть час для взаємодопомоги або справи, яка близька до серця, відволіче вас від поточних проблем і допоможе вам відчути, що ви комусь дуже потрібні.

Риби

У стані стресу прийміть гарячу ванну і дозвольте стресу розтанути під високими температурами. Щоб отримати максимальний ефект, додайте у воду арома-сіль, розставте свічки, включіть музику...Максимальний спокій вам забезпечено.

Раніше повідомлялося, для яких трьох знаків Зодіаку червень стане місяцем любові і романтики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ