Котлети - одна з найулюбленіших страв на столах багатьох родин. Щоб приготувати смачні котлети, потрібно знати деякі кулінарні секрети. Кожна господиня по-своєму готує цю страву, змішуючи різні сорти м'яса, або купуючи магазинний фарш. Якщо ви хочете, щоб ваші котлетки вийшли соковитими і смачними, скористайтесь нашим рецептом, в якому немає борошна, але є інший дуже пікантний інгредієнт.
Рецепт котлет зі свинини без хліба
Інгредієнти для фаршу:
- Свинина - 2 кг
- Цибуля - 1 кг
- Яйце - 1 штука
- Сіль і спеції - за смаком
- Рослинна олія
- Свіжа зелень - за смаком
- Борошно
Інгредієнти для маринаду:
- Цибуля - 1 штука
- Свіжий кріп
- Оцет - 3 ст. л.
- Сіль
Пропустіть м'ясо через м'ясорубку, змішайте з яйцем, додавши сіль, перець і свіжу зелень. У фарш можна додати будь-які спеції за вашим смаком.
Сформуйте котлети. В сам фарш борошно ми не додаємо, але сирі котлети перед смаженням у борошні доведеться обваляти.
Помістіть котлети на розігріту сковорідку і обсмажуйте протягом 7 хвилин з двох сторін.
Поки котлети готуються, приготуємо цибулевий маринад, яким потім поллємо готові котлетки.
Розмішайте оцет з водою в невеликій ємності, додайте туди нарізану цибулю і кріп. Залиште цибулю на певний час просочитися маринадом.
Підсмажені котлети розкладаємо по тарілках, зверху щедро посипаємо маринованою цибулею і подаємо до столу!
Смачного!
Раніше повідомлялося, які інгредієнти потрібно додавати в шарф для котлет, щоб не перебити смак м'яса.