Today.ua

Анжеліна Джолі залишила дітей без спадщини

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вирішила викреслити із заповіту п'ятьох дітей, залишивши все своє майно прийомному синові - 17-річному Меддоксу. Про це повідомляє видання Radar Online.

Останнім часом у актриси серйозні проблеми зі здоров'ям: вона знову схудла і зараз її вага становить 42 кілограми. У зв'язку з цим знаменитість написала заповіт. У документі сказано, що Анджеліна Джолі заповідає свою продюсерську компанію Jolie Pas сину Меддоксу. У процесі розлучення Джолі з Бредом Піттом хлопчик прийняв сторону своєї матері, і тепер вона зробила його своїм головним спадкоємцем.

Хлопчика Джолі всиновила ще в далекому 2002 році в Камбоджі, задовго до знайомства з Бредом Піттом. Джерела стверджують, що Меддокс є її улюбленцем. Вона сама заявляла, що її зв'язок з камбоджийцем сильніше, ніж кровні узи з біологічними дітьми.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт офіційно розлучилися 12 квітня 2019 року. Процес розлучення тривав три роки, і навіть зараз багато питань з приводу опіки над дітьми залишаються відкритими. Однак зіркова пара виявила бажання зняти з себе статус подружжя раніше, ніж закінчиться врегулювання всіх питань, що залишилися. Актори вирішили, що так буде краще для їхніх шістьох дітей: 17-річного Меддокса, 15-річного Пакса, 14-річної Захари, 12-річної Шайло і 10-річних Вів'єн і Нокса.

Спочатку актриса попросила повну опіку над дітьми, щоб батько проводив з ними якомога менше часу. Але Пітт боровся за своє право бачитися з дітьми в будь-який зручний час, і суд дав йому таку можливість.

Раніше Today.ua повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп збирається одружитися на 20-річній танцівниці в стилі гоу-гоу з Росії Поліні Глен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ