Today.ua

Антитренди манікюру 2020: варіанти дизайну нігтів, про які варто забути

Тренди в манікюрі змінюються з року в рік, хоча багато дівчат не бажають помічати ці зміни, віддаючи перевагу звичному дизайну. На даний час з'являються все нові і нові оригінальні варіанти нейл-арту, які допоможуть залишатися на піку моди. А довгі нарощені нігті, асиметрія і глітерне покриття вже зовсім неактуальні і виглядають недоречно.

Серед антитрендів манікюру 2020, що видають поганий смак, знаходиться також квітковий принт. Такий дизайн нігтів глибоко застарів, незважаючи на те, що багато жінок вважають його досить милим.

Ще один з найпопулярніших варіантів нейл-арту — втирка — також виходить з моди. Металеві відливи на нігтях були актуальними досить довго, але у цьому році варто віддавати перевагу більш стриманому і мінімалістичному дизайну.

Стрази і блискітки на нігтях не завжди виглядають доречно. Іноді один скромний камінчик ваш образ звичайно не зіпсує, але перебір з блиском - одна з ознак несмаку. Теж саме можна сказати і про трафарети на нігтях.

Для багатьох дівчат це стане шокуючою новиною, але в 2020 році серед антитрендів опиниться і класичний французький манікюр. Він відійде в минуле, поступившись місцем більш сучасним тенденціям нейл-арту.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" size="medium" ids="114745,114746,114747,114748"]

Різнокольорові нігті будуть виглядати безглуздо, навіть в літній період. Застаріло і неонове покриття та манікюр у кислотних відтінках. Актуальність серед кольорів втратять чорний, темно-зелений, темно-синій і темно-бордовий.

Раніше повідомлялося, як зробити модний манікюр з градієнтним ефектом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ