Today.ua

Аномальне потепління до +18: синоптики розповіли про погоду на початок березня

Погода на початку березня порадує українців аномально високими температурними показниками. За прогнозом синоптиків Гісметео, в деяких областях очікується до +18 градусів. При цьому дощі йтимуть досить часто.

Найтепліше в березні прогнозується в західних областях. В Ужгороді вже з 1 березня стовпчики термометрів піднімуться до +12... +15 градусів. Нічна температура повітря також буде плюсовою - +2... +7. Невеликі дощі, за прогнозом Гісметео, почнуться в середині місяця.

У південних областях у першій половині березня синоптики передають сонячну погоду з температурою повітря вдень від +9 до +13, вночі стовпчики термометрів опустяться до +4. З 10 березня в Одесі почнеться різке похолодання.

В східних областях з 3 по 8 березня синоптики обіцяють від +7 до +13 градусів тепла, вночі очікуються заморозки до -2. З 10 березня різко настане похолодання. Температура повітря опуститься до -6 градусів морозу, що навіть холодніше, ніж у лютому.

У Києві весна почнеться з теплої погоди. Згідно з прогнозом Гісметео, до 10 березня температура вдень сягатиме +9... +15 градусів, вночі очікується +2... +5. З середини місяця різко похолодає до -3 вдень, і до -6 вночі. Також в деякі дні березня пройдуть невеликі дощі з мокрим снігом.

Нагадаємо, 10 лютого по всій території України було оголошено штормове попередження. У деяких областях різко похолодало, а в Карпатах пориви вітру досягли від 35 до 40 м/с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ