Today.ua

До Росії - ні ногою: зірка серіалу “Свати“ Анна Кошмал розкрила причину такого рішення

Анна Кошмал, що зіграла героїню Женю у серіалі «Свати»,  відмовляється від поїздок в Росію. За словами української актриси, зараз не вдалий час для цього. Дівчина, яка народилася і виросла в Києві, у найближчий час також не планує ніяких поїздок до країни-агресора.

У серіалі "Свати" грають, як російські, так і українські артисти, а Анна Кошмал стала популярною завдяки відомому сіткому. Зараз актрису запрошують на різні проекти в Росії. Поки зйомки серіалу були призупинені через напружена ситуацію в країні, актори знімалися в інших проектах.

Відомо тільки те, що Анна Кошмал відмовляє російським продюсерам і знімається поки що виключно в українських проектах. Актриса вважає, що для таких поїздок ще не настав сприятливий час.

Що стосується серіалу "Свати" поки не відомо, коли на екрани вийде сьомий сезон. Але з'явилася інформація, що зимові епізоди знімуть в січні і лютому 2020 року, решта - влітку.

Подробиці зйомок тримають у найсуворішому секреті. Але поки відомо, що події в сьомому сезоні серіалу "Свати" будуть відбуватися в 19-му столітті. Сюжет охопить період у п'ять років, у нових серіях вас чекають цікаві моменти, такі, як знайомство Івана та Валентини Будьків, в також їх весілля старшої внучки Жені.

Днями з'явилася інформація, що російська актриса Олеся Железняк, відома за комедійним серіалом, планує виступити з гастролями в аннексированном Криму.

Також у зв'язку з політичними розбіжностями і забороною на в'їзд в країну виконавця однієї з головних ролей Федору Добронравову, зйомки сьомого сезону довелося перенести в сусідню Білорусію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ