Today.ua

Ані Лорак зробила татуювання на честь нового коханого

Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, ошелешила фанатів новим татуюванням у цікавому місці. Уважні шанувальники змогли розгледіти чорно-білий малюнок на знімку, який скандальна українська співачка опублікувала в особистому профілі в Instagram.

З'ясувалося, що насправді татуювання, яке 41-річна Лорак нібито зробила на честь нового коханого, достатньо мініатюрне і виконане в класичному стилі. Чорний метелик розміщується під лівою груддю.

Примітно, що вже не вперше фанати помічають татуювання, зокрема, вперше про них заговорили після кліпу співачки на пісню "Я тебе чекала".

https://youtu.be/5dZ4k9HKCOc

Раніше Ані Лорак повідомила своїм фанатам, що змогла знайти жіноче щастя. Однак під вінець поки що не збирається. Сьогодні вона не вірить в заміжжя. Знаменитість додала, що її молодий чоловік, 27-річний продюсер лейблу Black Star Єгор Гліб, дотримується таких же поглядів на життя.

Також Ані Лорак раптово змінила образ. Знаменитість опублікувала свіже фото з донькою, на якому позує в шовковій блузі з незвичайним принтом.

"З маленького кроку починається дорога. З посмішки починається стан щастя! Доброго, теплого дня!" — зірка підписала свій пост.

Шанувальники у захваті від нового вигляду Ані Лорак, обсипавши її компліментами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ