Today.ua

Ані Лорак розлютила фанатів новим фото

Українська співачка Ані Лорак, яка довгий час проживає в Росії, останнім часом часто піддається критиці з боку своїх фанатів, які незадоволені її зовнішнім виглядом на фотографіях. Артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок, на якому зображено, як вона сідає в машину. Прихильники відразу ж звернули увагу на обличчя поп-зірки, зазначивши, що вона зіпсувала свою натуральну красу пластикою або ботоксом.

"Зараз на себе не схожа від цього ботокса", "Що змусило її піти на такий крок?", "Що за ботоксное особа?", "Вас природа нагородила красою і талантом. Навіщо ви довірили лікарям працювати над своїм обличчям((( Вони все зіпсували", "Що з обличчям?", - написали коментатори.

Ще на одному знімку Ані Лорак позує в сірому боді з глибоким декольте. Підписники розкритикували співачку за відверте вбрання, під яке вона вирішила не надягати білизну, тому її пишні груди просвічувалася через одяг. Але є і ті, хто захоплюється фігурою співачки і її образами.

Today.ua повідомляв, що Ані Лорак вперше після розлучення розповіла про нове кохання. Зокрема, співачка поділилася, як складається її життя. За словами зірки, зараз вона ніби заново народилася і натякнула, що можливо в її життєві з'явився новий коханий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ