Today.ua

“Будьте щасливі“: Ані Лорак розридалася прямо на сцені в Києві

Ані Лорак підкорила столицю своїм виступом. Популярна українська співачка дуже рідко з'являється в рідному місті. Цього разу артистка вирішила порадувати киян своїми піснями під час зйомки новорічного проекту.

Співачка вийшла на сцену в двох яскравих вбраннях. Спочатку Лорак приміряла чорну розкішну сукню з глибоким вирізом, а після - короткі шорти в клітинку і смарагдову блузку. Співачка світилася від щастя та виконувала пісні з нового альбому. Ані Лорак подякувала усім у залі та розридалася прямо на сцені після слів про кохання.

"Будьте щасливі, будьте коханими, нехай Новий рік виконає усі ваші найзаповітніші бажання" - сказала зі сцени Ані Лорак, витираючи сльози.

Природно, від шанувальників не вдалося приховати цей факт. Звичайно, це були сльози радості, але скоріше всього і смутку. Після того, як зірці приписують розставання з новим коханим, артистка перебуває в дуже сумному настрої. Крім того, днями в інтернеті з'явилася інформація про нову коханку Мурата, який міняє жінок, як рукавички. Фанати сподіватися, що Ані Лорак знайде в собі сили забути Мурата і почне життя з чистого аркуша.

https://www.instagram.com/p/B5hSh_XITyp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Раніше ми повідомляли про те, що Ані Лорак сумує за колишнім. Співачка намагається повернути чоловіка, а новий роман з молодим продюсером був лише піаром.

Крім того, в одному російському Тelegram-каналі з'явилася інформація про те, що Мурата побачили з новою пасією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ