Today.ua

Ані Лорак розповіла в новому кліпі про особисту драму

Українська співачка Ані Лорак презентувала довгоочікуваний кліп на пісню "Я тебя ждала". За словами артистки, ця композиція про сильну жінку, яка вміє любити, відпускати, дякувати, здатна прощати і йти вперед. В основі сюжету лежить її власна особиста драма. Після скандального розлучення Кароліна довго не могла писати музику. Саме цією роботою співачка починає новий етап у своєму житті.

"Пройшло чимало часу з того моменту, коли я в останній писала музику. І сьогодні настав той день, коли я знову чую в собі мелодії і знову пишу. Моя музика звучить з новими фарбами, знову саме життя вплинулр на це. Я дарую всім своїм шанувальникам цю чесну пісню, в якій кожна нота — від серця", — зізналася Ані Лорак.

https://youtu.be/5dZ4k9HKCOc

"Я тебе чекала, ми не попрощалися», «більше не можу засинати одна», «не шукай мої сліди», «все вже позаду", — такими словами співачка розповідає про хворобливе розставання з колишнім чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

Кліп на пісню "Я тебя ждала" був знятий у Києві режисером Катею Царик, з якою Ані Лорак співпрацює і дружить вже дуже давно.

Фанати Лорак почали вітати свого кумира з довгоочікуваною прем'єрою і засипати її коментарями в соцмережах. Але є ті, кому ця пісня сподобалася менше, ніж інші хіти співачки.

"Це щось неймовірне.. стільки почуттів і емоцій відчула при прослуховуванні, серце на шматочки. Вдячна Вам за те, що Ви робите, за те, що пишете і даєте відчути від і до пісню. Знайти в ній себе", "Мені подобається Ваша творчість, але ця пісня не зайшла", "Вітаю вас з прем'єрою! Це дуже сильно,чуттєво. В цьому кліпі і пісні ваша душа,це відчувається! Спасибі за щирість", "Сильна пісня. Дуже знайома історія.... спасибі Вам за таку музику!", - написали слухачі.

Раніше Ані Лорак стривожила своїх фанатів зовнішнім виглядом. Зірка позувала в темному провулку в об'ємному бомбері, рваних джинсах і чорній кепці. Деяким підписникам здалося, що обличчя співачки на знімку виглядає постарілим і неприродним. Вони навіть порівняли Ані Лорак з Майклом Джексоном, напевно натякнувши на те, що співачка перестаралася з пластичними операціями на обличчі.

Today.ua повідомляв, що Ані Лорак поділилася зі своїми шанувальниками в Instagram сексуальним фото, на якому вона позує в чорному мереживному боді і білій сорочці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ