Today.ua

Ані Лорак обурила фанатів вульгарним вбранням

Українська співачка Ані Лорак, яка довгий час проживає в Росії, обурила своїх підписників в Instagram новим фото, яке з'явилося напередодні на її сторінці. На знімку артистка позує в сірому боді з глибоким декольте. Співачка вирішила не надягати білизну, тому її пишні груди просвічувалися через одяг. Свій образ Ані Лорак доповнила облягаючими брюками і босоніжками на високих підборах.

"Твоя увага безцінна. Моя любов-безмежна", — інтригуюче підписала знімок співачка.

В коментарях шанувальники Ані Лорак розділилися на два табори: одні захоплюються фігурою співачки, інші критикують її за надмірну відвертість і відсутність смаку.

"Видно, що ви щасливі по-справжньому. Кароліна, чудово виглядаєте!", "Фігура класна, а гамаші просто триндець", "Жахливий прикид!", Груди напоказ — жах", «Не розумію, навіщо виставляти такі фото? Може я відстала від життя? Груди без бюстгальтера — це нова мода така?" "Тобі не личить вульгарність — це не твоє", "Шикарна жінка, але образ жахливий! Ці штани..... Сам ракурс залишає бажати кращого", - написали фоловери.

Нещодавно Ані Лорак розкритикували за образ в латексній відвертій сукні, зазначивши, що в такому вбранні вона схожа на "ляльку".

Нагадаємо, раніше Ані Лорак вперше після розлучення розповіла про нове кохання. Зокрема, співачка поділилася, як складається її життя. За словами зірки, зараз вона ніби заново народилася і натякнула, що можливо в її життєві з'явився новий коханий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ