Today.ua

Ані Лорак звільнила всю свою команду: стала відома причина

Українська співачка Ані Лорак, яка довгий час проживає в Росії, прийняла рішення звільнити всю свою команду. Так, скандальна знаменитість розірвала контракт з концертним директором Михайлом Успенським, його дружиною Катериною (PR-менеджер) і зі своїм адміністратором, які працювали на неї багато років. Про це передають росЗМІ.

Як повідомляється, Лорак перестали влаштовувати фінансові схеми, за якими працював її концертний менеджмент. Через таке раптове рішення, кількість концертів у артистки скоротилася. Найближчі виступи співачки намічені лише на серпень.

За інформацією Telegram-каналу Super, колишні співробітники Лорак вже влаштувалися в продюсерський центр бізнесмена і автора відомих хітів Михайла Гуцерієва. З ним на даний час працюють такі зірки, як Філіп Кіркоров, Тетяна Буланова, Микола Басков та інші. Гуцерієв також співпрацював і з примадонною Аллою Пугачовою.

На даний момент Ані Лорак перебуває в США. На своїй сторінці в Instagram вона поділилася знімком, який підписала: "Скоро нова пісня! Нове життя!".

Today.ua повідомляв, що останнім часом фанати Ані Лорак часто критикують її за зовнішній вигляд на фото. Багато хто вважає, що артистка зіпсувала свою натуральну красу пластичними операціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ